Search
Close this search box.

Om Inredningstrend.se

Nalo Ventilation AB som äger Inredningstrend startades år 1972.

Vi har idag över 50 års erfarenhet inom ventilation, tillverkning och service. Nalo har en stor verkstad där vi tillverkar ventilationskanaler och olika plåtdetaljer på beställning.

Genom vår stora erfarenhet och expertis inom yrket har vi många återkommande kunder. 

Sedan 2020 har vi satsat på att minska vår plåtspill, då vi värnar om vår miljö. Detta gör vi då vi försöker minimera spill, spara klipp bitar till kommande produktion, men vi har även en miljösatsning genom vår kruktillverkning där vi använder oss av spillbitar i produktionen.

Plåt är ett bra och slitstarkt material som finns i många olika typer så som Corten, Rostfritt och Magnelis m.m. det är ett mycket användbart material, och då det även är mycket hållbart så är det perfekt till våra krukor. 

Då Nalo Ventilation är förknippat med kvalitet och god service ville vi skapa ett varumärke som vi kan stå för, valet föll då på Inredningstrend.se, genom denna kanal kan vi marknadsföra våra inredningsprodukter på ett bra sätt.


Inredningstrend designar och hand tillverkar olika typer av inredning i plåt, bland annat våra vackra krukor, bandklot och stora julstjärnor. Önskar ni någon form av dekal för att sätta er egna prägel på produkten så har vi flera olika att välja bland, vi tillverkar även efter företagets logga om det önskas, det är bara att höra av er så löser vi det. Vi kan självklart även tillverka större serier på beställning, både för inomhus- och utomhusprodukter.

På vår hemsida finner ni de flesta av våra produkter, men besök oss gärna i våran lokal i Växjö för mer inspiration. Älgvägen 7 

352 45 Växjö, 

Kika gärna in på vår Facebook och instagram sida, där ni hittar många fina bilder på våra produkter.

Inredningstrend