Vår Design

Letar du efter vackra och praktiska krukor för att lyfta din trädgård eller balkong till en ny nivå?

Hos oss hittar du det du behöver för att skapa din drömträdgård!

Denna stilrena kruka är gjord av galvaniserad plåt.

Qlara är Svensktillverkad och handgjord. Perfekt för dig som är ute efter kvalitet, varje kruka är noggrant tillverkad med fokus på både design och hållbarhet i många år framöver.

Vilket gör dem till perfekta komplement till dina favoritväxter.

Med våra vackra krukor kan du enkelt skapa en harmonisk och stilren trädgård eller balkong där växterna verkligen får möjlighet att blomstra

Oavsett om du vill plantera blommor, örter, växter eller grönsaker, har vi krukor som passar dina önskemål och behov. Vårt sortiment inkluderar olika storlekar, former och material, så att du kan hitta den perfekta krukan som kompletterar din inredning eller trädgård.

krukorna är inte bara snygg utan praktiska med en slitstark och robust lösning, vi förstår också vikten av att ha krukor som är lätta att sköta om. Våra krukor är enkla att rengöra och underhålla, vilket sparar tid och energi.

Vår designer har lagt stor omsorg i att skapa krukor med stil och karaktär, som kommer att bli en attraktiv detalj på altanen eller i trädgården. Samt krukorna är tillverkade med hållbart material och har en miljövänlig design.

Genom att välja denna produkt kan du bidra till att minska din miljöpåverkan och göra ett hållbart val.

Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller nybörjare så har vi produkter som passar för alla nivåer av erfarenhet. 

 Vi erbjuder också snabb och säker leverans, så att du kan njuta av dina nya krukor inom kort.

Praktiska krukor
kruka Galvaniserad 30cm

Qlara Kruka

Qlara - Kruka

Svensktillverkad kruka, Passar utmärkt att bland annat placera örter, gröna växter och blomster i. Krukan har en stilren, minimalistisk design som också passar fint i alla moderna hem.